Please update your browser for the fullest experience of stufflabels.no. Thanks :-)

StuffLabels®

Geniale klistermerker med navn

Din kurv

 • {{orderLine.quantity}} sett av 60 labels

  {{orderLine.quantity * basePrice | addDecimals}}

 • Du har ingen StuffLabels® i din handlekurv

Om StuffLabels ...


StuffLabels® er små klistermerker som du kan legge inn ditt eget bilde, som du selv bestemmer. Helt nytt i Norge!

StuffLabels® tåler vann, frost og koking. Den spesielle limen holder på klær, glass, metal og plastikk. Dermed kan de brukes til å f.eks merke tåteflasker som ofte kokes - og helst ikke skal byttes.

StuffLabels® er en smart løsning som gjør hverdagen litt enklere.

StuffLabels® fungerer som et vanlig klistermerke – men spesiallimen holder mye bedre: De originale StuffLabels® tåler både maskinvask og koking. En smart måte å holde orden på både ting, tang og klær.

De originale StuffLabels® er fri for skadelig stoffer. Merket og limen er fri for BPA og ftalater. Så du kan merke trygt både ting, tank og klær

StuffLabels® klør ikke. De er myke og irriterer ikke, selv ved direkte kontakt med huden.


Så store (eller små) er de

StuffLabels® er 32 mm lange og 14 mm brede. Vi har valgt denne størrelse, de er store nok til å bli sett når man setter navn på matbokser og lignende. Samtidig er de små nok til at få plass på mekelappen til klærne eller vaskeanvisning eller hvis man f.eks vil merke smokken til babyen.


StuffLabels® er fri for skadelige stoffer

StuffLabels® er laget av polyvinyl som er ganske uskadelig – det benyttes blant annet til å merke blodplasma-poser i USA. Derfor er materialet grundig testet for miljøfarlige  kjemikalier. Vi benytter ikke blekk når vi produserer StuffLabels®. StuffLabels®  produseres ved ved at skriften og ikon smeltes ned I merket. Det gir en meget god holdbarhet. Både merket og lim er fri for BPA ftlater som bl.a. mistenkes for å være hormonforstyrrende. Dine StuffLabels® er produsert I Norge. Så vi har full kontroll på kvaliteten.


StuffLabels® testeshverdag

Vi har testet veldig mange forskjellige typer lim og materialer til navnemerkene for at finne den aller beste kombinasjonen, som kan brukes til det meste. Resultatet er StuffLabels® som er kokesikre og holder til en tur i vaskemaskinen, oppvaskmaskinen og tørketrommelen.Hvorfor nettopp StuffLabels®?

StuffLabels® er slitesterke og holder til det meste – vi har solgt våre StuffLabels®  siden 2012 i Danmark tilbakemeldinger fra fornøyde kunder sier det meste. Rask levering, 100 % fornøydhetsgaranti, våre ikoner, som passer til alle aldre. Sist, men ikke minst de er fullstendig fri for skadelig miljøstoffer (BPA og ftalater).

 

 • Unik kvalitet
 • Sitter både på klær og ting
 • Skal hverken strykes eller syes fast
 • Kan kokes
 • Tåler maskinvask
 • Tåler oppvaskmaskin
 • Slitesterkt trykk
 • Produsert i Norge
 • Rask levering
 • Fornøydhetsgaranti

 

Og så er det smart at StuffLabels® kan tas av igjen så klærne kan brukes igjen.


Du kan sette StuffLabels på (nesten)alt:

StuffLabels holder på klokker, bøker, støvler, verktøy, jakker, frakker, gummistøvler, sykelhjelmer, vesker, mobiler/PC, brilleetui, Nintendo, krykker, sko, sykler, hundehalsbånd, serveringsfat, skolevesker, laptops, pc-spill. Du kan også lage dine egne babysmokker med navn, matpkser med navn, tåteflasker med navn og så videre... og så videre... :-)Vil du vite mer? Sjekk gjerne vår blogg her

Group 42
mandag 10. februar 2020

StuffLabels® - uten miljøgifter

Materialet som benyttes til StuffLabels® er polyvinyl og kommer fra et av verdens største etikett-virksomheter. Materialet brukes også blant annet i sunnhetssektoren i USA til å merke blodplasma-poser. Derfor er den også grundig testet for sunnhetsskadelige kjemikalier.

En glad pige planter træer
mandag 24. februar 2020

StuffLabels® - planter trær i Nepal

I samarbeid med Eden Projects og vår søster bedrift i Danmark, Navnelapper® planter StuffLabels® trær i Nepal. Nepal er kanskje beste kjent for storslått natur, fjellene i Himalaya og idylliske landsbyer. Hvem drømmer ikke om at oppleve Nepal?

Baby, der sover
fredag 3. januar 2020

Dette var de mest populære navnene i 2019

I 2018 var der kun 20 drenge, der fik navnet Søren. Det er ikke mange. I hvert fald ikke sammenlignet med i 1987, hvor der var 583 drenge I Danmark, der fik navnet Søren. Det er lige omvendt med William. William var upopulær 1987: ingen fik navnet William! Men i 2018 var der 591 drenge, der kom til at hedde William. Det slår dog ikke William-rekorden i 2010, hvor det var 796 William´er. Men der er i alt 40.486 i Danmark, der hedder Søren. Og der er i alt kun 12.091, der hedder William. Du kan se hele Top-50-listen fra Danmarks Statistik over de mest populære navne her: https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/navne/navne-til-nyfoedte Danmarks Statistik trækker listerne fra CPR-registeret. “Navnebarometeret” går desværre kun tilbage 1985. Så det er ikke umiddelbart muligt at se, hvilket årstal, Fx Søren toppede. CPR-registeret blev først etableret i Danmark i 1968. Men der findes oplysninger om befolkningen fra kirkebøgerne helet tilbage til 1735. For det er jo interessant, at se på udviklingen i navne. Her på Navnelapper, ser vi jo på masser af navne hver eneste dag. Og vi blir jo nysgerrige på, hvad der gemmer sig af trends og forklaringer på denne klumpning af populære navne, tilbagekomst af gamle navne og påhit af nye navne. Det er der en del navneforskere, der er kommet med deres bud på. Nogle af de gennemgående tendenser, der gør sig gældende, har vi opsummeret her: • Navne bliver populære igen efter ca. 100 år • Det undgåes at give sine børn de navne, der var populære i sine forældres og sin egen generation. De populære navne går altså 3 generationer tilbage • Navne, der kan udtales/anvendes internationalt får sttadig større betydning • Navne fra kendte, som sangere, film- og TV-serier bliver populære. Men kendis-navne kan også have den modsatte effekt! • Kongenavnene går aldrig af mode